Luc Heylen pr-SKS vat de met 2-0 verloren wedstrijd samen: "We trokken naar Zwaneven en wat direct opviel was de slechte staat van het veld met veel putten en oneffenheden. We proberen de bal zo goed mogelijk rond te spelen wat aardig lukt op de akker tot na 20 min bij slecht uitverdedigen de bal terug voor doel kan gebracht worden en de thuisploeg de 1-0 op het bord kan zetten."

Blessure Maes

"SKS trekt opnieuw het spel naar zich toe maar kan geen kansen afdwingen, balbezit genoeg. Na een half uur een onschuldige voorzet die geplukt wordt door doelman Maes maar bij het neerkomen verstapt hij zich. Wedstrijd voor Jens gedaan en Heylen in de goal. We gaan rusten met een 1-0 achterstand.

In de tweede helft zelfde spelbeeld en balbezit voor SKS maar de gevaarlijkste kansen voor de thuisploeg. Doelman Heylen moet nog een paar keer gepast tussenkomen.  Tot de 70' een bal weggetrapt wordt op een medespeler en terug bij een spits van de thuisploeg belandt, de spits heeft maar binnen te duwen. Het spel valt wat stil, de SKS-boys geloven er niet echt meer in, en voor de thuisploeg moet het niet meer en zo staat na 90' de 2-0 eindstand op het bord."

Luc Heylen besluit: "Hopelijk komt volgende week de ommekeer thuis tegen Kasterlee, aftrap om 14.30u.